Onze rol

WeLearning zet (saaie) content op een creatieve manier om naar duidelijke en leuke online trainingen. Wij integreren video’s, animaties, quizzes en custom-made designs in een op maat gemaakte module. Door onze uitstekende technische en grafische vaardigheden weten wij van van elk stukje informatie een pakkend verhaal te maken. De klant weet vaak wat hij wil overbrengen maar heeft de tools niet om dit op een effectieve, efficiënte en vooral leuke manier kunnen doen! That’s where we come in!

Waarom WeLearning

Onze gezamenlijke drive is om mensen te helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Het ontwikkelen van e-learning modules is een fantastische manier waarmee wij dit op grote schaal kunnen doen. Ons doel: online leren écht leuk maken! Dit doen wij door onze trainingen te voorzien van een goede dosis humor, creativiteit en interactiviteit. Het ontwikkelen van een module is één ding maar een effectieve kennisoverdracht waarborgen is iets heel anders. Wij brengen niet alleen waarde door content om te zetten maar ook door actief met onze klant mee te denken. Bij meerdere opdrachten hebben wij laten zien dat wij, naast het ontwikkelen van een module, ook een partner zijn die het grotere probleem van de klant echt kan oplossen. WeLearning denkt graag met u mee hoe online leren bij uw organisatie op een leuke maar vooral ook echt effectieve manier gedaan kan worden!

Alexander Dorgelo
Co-Founder & E-learning Developer

Ik ben een creatief en ondernemend persoon met een sterke passie voor HR. Vandaar dat ik met veel plezier mijn studie HR Management heb afgerond. Ik ben erg blij dat ik dit vervolgens in praktijk heb kunnen brengen bij HEINEKEN door meerdere e-learning modules te ontwikkelen. Uit ervaring weet ik dat mensen op een creatieve manier iets bijbrengen mij positieve energie geeft en ook nog eens erg effectief is! Nu is het mijn doel om dit op grote schaal te bewerkstelligen met WeLearning! Let’s make learning more fun!

Ruben Ridderbos
Co-Founder & Business Developer

Weten wat mij motiveert en hoe ik anderen motiveer is een grote interesse van mij. Ik lees hier graag boeken over en probeer mijn studie, MSc in Management of Innovation, hier aan te relateren. Het vinden van je passie zorgt ervoor dat je optimaal gaat presteren en de juiste doelen behaald. Als sporter op hoog niveau heb ik geleerd ook in teamverband optimaal te presteren. Hierbij is het hebben van een gezamenlijke doel cruciaal, maar ook het gebruik van humor van groot belang. Vrolijk zijn en veel lachen geeft je energie. Deze energie is nodig om door te blijven zetten. Probeer maar eens wat gekke bekken in de spiegel te trekken wanneer je een slechte dag hebt. Interessant om te zien wat trucjes als deze met je kunnen doen. Een e-learning module is een prachtige manier om deze filosofie te delen en een lach op ieders gezicht te brengen! Dat is wat mij motiveert!

Annelot Klaassen
Graphic Designer

Beeld is voor mij als moedertaal en ik krijg er een enorme kick van als ik op de juiste manier ideeën, concepten of verhalen visueel weet over te brengen. Tijdens mijn bachelor Vormgeving aan de kunstacademie heb ik geleerd hoe groot de rol van vormgeving is in allerlei aspecten van ons dagelijks leven: zo ook in onze ontwikkeling. Beeld is erg belangrijk voor mensen om het onderwerp voor handen op de juiste manier te interpreteren. De combinatie van design en ontwikkeling spreekt mij ontzettend aan en dat wil ik graag toepassen op onze e-learning modules.

Marie-Pomme Adriaansen
Communication & Graphic Designer

Tijdens mijn studie communicatie werd ik gegrepen door de kracht van beelden binnen communicatie. Fantastisch vind ik het om te zien dat een doelgroep de juiste boodschap haalt uit beelden, helemaal wanneer dit leerprocessen bevordert. Door mijn liefde voor vormgeving besloot ik mijn studie Communicatie & Media te vervolgen met een studie Graphic Design. Met de opgedane kennis uit beide opleidingen en ervaring uit de communicatiewereld heb ik een sterk gevoel voor (visuele)communicatie ontwikkeld. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om, door middel van typografisch experiment en een zoektocht naar de juiste beelden, een e-learning module op te tillen naar een effectieve storytelling.

Benieuwd geworden?

Neem contact met ons op